Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Fungi Level Analysis of Cocoa Beans Based on Fermentation Box Type and Duration
 
 
Titel: Fungi Level Analysis of Cocoa Beans Based on Fermentation Box Type and Duration
Auteur: Hatmi, Retno Utami
Kobarsih, Mahargono
Cahyaningrum, Nurdeana
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 3 (2015) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland