Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of Noodle Prepared from Orange-fleshed Sweet Potato, and Domestic Wheat Flour
 
 
Titel: Characteristics of Noodle Prepared from Orange-fleshed Sweet Potato, and Domestic Wheat Flour
Auteur: Ginting, Erliana
Yulifianti, Rahmi
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 3 (2015) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland