Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Xanthan gum produced from milk permeate and deproteinized cheese whey: A comparative analysis with commercial xanthan gums
 
 
Titel: Xanthan gum produced from milk permeate and deproteinized cheese whey: A comparative analysis with commercial xanthan gums
Auteur: Cancella, Marissa Justi
Cerqueira, Ana Flávia Lawall Werneck
Teodoro, Larissa da Costa
Pereira, Juliano Rocha
Ludwig, Zélia Maria da Costa
Anjos, Virgílio de Carvalho
Denadai, Ângelo Márcio Leite
Húngaro, Humberto Moreira
Rodarte, Mirian Pereira
Verschenen in: Biocatalysis and agricultural biotechnology
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland