Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant, anti-cancer, and debittering potential of edible fungi (Aspergillus oryzae) for bioactive ingredient in personalized foods
 
 
Titel: Antioxidant, anti-cancer, and debittering potential of edible fungi (Aspergillus oryzae) for bioactive ingredient in personalized foods
Auteur: Purewal, Sukhvinder Singh
Kaur, Pinderpal
Garg, Gagandeep
Sandhu, Kawaljit Singh
Salar, Raj Kumar
Verschenen in: Biocatalysis and agricultural biotechnology
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland