Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of a surfactant-stable α-amylase produced by solid-state fermentation of cassava (Manihot esculenta Crantz) tubers using Rhizopus oligosporus: Kinetics, thermal inactivation thermodynamics and potential application in laundry industries
 
 
Titel: Characterization of a surfactant-stable α-amylase produced by solid-state fermentation of cassava (Manihot esculenta Crantz) tubers using Rhizopus oligosporus: Kinetics, thermal inactivation thermodynamics and potential application in laundry industries
Auteur: Egbune, Egoamaka O.
Avwioroko, Oghenetega J.
Anigboro, Akpovwehwee A.
Aganbi, Eferhire
Amata, Alex-Ifo
Tonukari, Nyerhovwo J.
Verschenen in: Biocatalysis and agricultural biotechnology
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland