Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Microbial amylolytic enzymes in foods: Technological importance of the Bacillus genus
 
 
Titel: Microbial amylolytic enzymes in foods: Technological importance of the Bacillus genus
Auteur: Farias, Ticiane Carvalho
Kawaguti, Haroldo Yukio
Bello Koblitz, Maria Gabriela
Verschenen in: Biocatalysis and agricultural biotechnology
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland