Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Development of probiotic yogurt containing red beet extract and basil seed gum; techno-functional, microbial and sensorial characterization
 
 
Titel: Development of probiotic yogurt containing red beet extract and basil seed gum; techno-functional, microbial and sensorial characterization
Auteur: Ghasempour, Zahra
Javanmard, Neda
Mojaddar Langroodi, Ali
Alizadeh-Sani, Mahmoud
Ehsani, Ali
Moghaddas Kia, Ehsan
Verschenen in: Biocatalysis and agricultural biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland