Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the nutritional values of egg yolks of laying hens by different dietary sources of omega-3 fatty acids, vitamin e and trace elements
 
 
Titel: Enhancing the nutritional values of egg yolks of laying hens by different dietary sources of omega-3 fatty acids, vitamin e and trace elements
Auteur: Attia, Youssef
Sagan, Ahmed A.Al
Hussein, El-Sayed O.S.
Olal, Marai J.
Ebeid, Tarek A.
Alabdullatif, Abdulaziz A.
Alhotan, Rashed A.
Qaid, Mohammed M.
Tufarelli, Vincenzo
Pugliese, Gianluca
Asiry, Khaild A.
Nagadi, Sameer A.
Shehta, Heba A.
Verschenen in: Livestock science
Paginering: Jaargang 289 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland