Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effect of replacement of Tifton-85 hay with Pleurotus spp. mushroom residue on physicochemical composition, fatty acid profile and sensorial attributes of lamb meat
 
 
Titel: Effect of replacement of Tifton-85 hay with Pleurotus spp. mushroom residue on physicochemical composition, fatty acid profile and sensorial attributes of lamb meat
Auteur: Souza, M.N.S.
Santos, M.X.S. dos
Andrade, E.A. de
Ferrer, M.D.
Barbosa, A.M.
Silva, T.M.
Pereira, E.S.
Silva JĂșnior, J.M. da
Bezerra, L.R.
Oliveira, R.L.
Verschenen in: Livestock science
Paginering: Jaargang 260 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland