Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Carcass characteristics and meat quality of commercial lambs reared in different forage systems
 
 
Titel: Carcass characteristics and meat quality of commercial lambs reared in different forage systems
Auteur: Ye, Y.
Schreurs, N.M.
Johnson, P.L.
Corner-Thomas, R.A.
Agnew, M.P.
Silcock, P.
Eyres, G.T.
Maclennan, G.
Realini, C.E.
Verschenen in: Livestock science
Paginering: Jaargang 232 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland