Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory characteristics of gluten-free corn-based biscuit supplemented with walnut and peanut for celiac patients
 
 
Titel: Physicochemical and sensory characteristics of gluten-free corn-based biscuit supplemented with walnut and peanut for celiac patients
Auteur: Olaimat, Amin N.
Al-Rousan, Walid M.
Al-Marazeeq, Khaled M.
Osaili, Tareq M.
Ajo, Radwan Y.
Angor, Malak
Holley, Richard A.
Verschenen in: Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences
Paginering: Jaargang 22 () nr. 7 pagina's 413-419
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: King Saud University & Saudi Society of Agricultural Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland