Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of functional properties of extruded snacks developed from brown rice grits by using response surface methodology
 
 
Titel: Evaluation of functional properties of extruded snacks developed from brown rice grits by using response surface methodology
Auteur: Pardhi, S.D.
Singh, Baljit
Nayik, Gulzar Ahmad
Dar, B.N.
Verschenen in: Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences
Paginering: Jaargang 18 (2019) nr. 1 pagina's 7-16
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland