Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Physical and Chemical Characteristics of Jackfruit (Artocarpus Heterophyllus Lamk.) Seeds Flour Produced Under Fermentation Process by Lactobacillus Plantarum
 
 
Titel: Physical and Chemical Characteristics of Jackfruit (Artocarpus Heterophyllus Lamk.) Seeds Flour Produced Under Fermentation Process by Lactobacillus Plantarum
Auteur: Jayus,
Setiawan, Dani
Giyarto,
Verschenen in: Agriculture and agriculture science procedia
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland