Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 71 gevonden artikelen
 
 
  A Comparative Study of Non-Dairy Cream Based on the Type of Leguminosae Protein Source in Terms of Physico Chemical Properties and Organoleptic
 
 
Titel: A Comparative Study of Non-Dairy Cream Based on the Type of Leguminosae Protein Source in Terms of Physico Chemical Properties and Organoleptic
Auteur: Rosida, Dedin F.
Mulyani, T.
Septalia, L. Reshita
Verschenen in: Agriculture and agriculture science procedia
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 71 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland