Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Feasibility of Evaluation of Salt Content in Canned Sardine in Oil by Near Infrared Spectroscopy
 
 
Titel: Feasibility of Evaluation of Salt Content in Canned Sardine in Oil by Near Infrared Spectroscopy
Auteur: Srikornkarn, Sarocha
Sirisomboon, Panmanas
Verschenen in: Agriculture and agriculture science procedia
Paginering: Jaargang 2 (2014) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland