Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Changes of Amino and Fatty Acids in Anchovy (Stolephorus Sp) Fermented Fish Paste with Different Fermentation Periods
 
 
Titel: Changes of Amino and Fatty Acids in Anchovy (Stolephorus Sp) Fermented Fish Paste with Different Fermentation Periods
Auteur: Anggo, Apri Dwi
Ma’ruf, Widodo F.
Swastawati, Fronthea
Rianingsih, Laras
Verschenen in: Procedia environmental sciences
Paginering: Jaargang 23 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland