Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Application of infrared portable sensor technology for predicting perceived astringency of acidic whey protein beverages
 
 
Titel: Application of infrared portable sensor technology for predicting perceived astringency of acidic whey protein beverages
Auteur: Wang, Ting
Tan, Siow-Ying
Mutilangi, William
Plans, Marcal
Rodriguez-Saona, Luis
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 99 (2016) nr. 12 pagina's 9461-9470
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland