Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fermentation with Lactobacillus rhamnosus GG on product quality and fatty acids of goat milk yogurt
 
 
Titel: Effects of fermentation with Lactobacillus rhamnosus GG on product quality and fatty acids of goat milk yogurt
Auteur: Jia, Ru
Chen, Han
Chen, Hui
Ding, Wu
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 99 (2016) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland