Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Dietary Maillard reaction products and their fermented products reduce cardiovascular risk in an animal model
 
 
Titel: Dietary Maillard reaction products and their fermented products reduce cardiovascular risk in an animal model
Auteur: Oh, N.S.
Park, M.R.
Lee, K.W.
Kim, S.H.
Kim, Y.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 98 () nr. 8 pagina's 5102-5112
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland