Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Susceptibility of whey protein isolate to oxidation and changes in physicochemical, structural, and digestibility characteristics
 
 
Titel: Susceptibility of whey protein isolate to oxidation and changes in physicochemical, structural, and digestibility characteristics
Auteur: Feng, Xianchao
Li, Chenyi
Ullah, Niamat
Cao, Jiqianrui
Lan, Yongli
Ge, Wupeng
Hackman, Robert M.
Li, Zhixi
Chen, Lin
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 98 (2015) nr. 11 pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland