Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Potential sources of mouth drying in beverages fortified with dairy proteins: A comparison of casein- and whey-rich ingredients
 
 
Titel: Potential sources of mouth drying in beverages fortified with dairy proteins: A comparison of casein- and whey-rich ingredients
Auteur: Withers, C.A.
Lewis, M.J.
Gosney, M.A.
Methven, L.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 97 (2014) nr. 3 pagina's 15 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland