Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of NaCl, pH, and lactic acid on the growth of Shiga toxin-producing Escherichia coli in a liquid Cheddar cheese extract
 
 
Titel: Evaluation of NaCl, pH, and lactic acid on the growth of Shiga toxin-producing Escherichia coli in a liquid Cheddar cheese extract
Auteur: Oh, Jee-Hwan
Vinay-Lara, Elena
McMinn Jr., Russell
Glass, Kathleen A.
Johnson, Mark E.
Steele, James L.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 97 (2014) nr. 11 pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland