Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Differences in particle characteristics and oxidized flavor as affected by heat-related processes of milk powder
 
 
Titel: Differences in particle characteristics and oxidized flavor as affected by heat-related processes of milk powder
Auteur: Li, Y.H.
Zhang, L.W.
Wang, W.J.
Han, X.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 96 (2013) nr. 8 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland