Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and sensory characteristics of Minas fresh cheese made with goat milk, cow milk, or a mixture of both
 
 
Titel: Nutritional and sensory characteristics of Minas fresh cheese made with goat milk, cow milk, or a mixture of both
Auteur: Sant’Ana, A.M.S.
Bezerril, F.F.
Madruga, M.S.
Batista, A.S.M.
Magnani, M.
Souza, E.L.
Queiroga, R.C.R.E.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 96 (2013) nr. 12 pagina's 12 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland