Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hydrostatic high-pressure processing on the chemical, functional, and rheological properties of starter-free Queso Fresco 1
 
 
Titel: Effect of hydrostatic high-pressure processing on the chemical, functional, and rheological properties of starter-free Queso Fresco 1
Auteur: Van Hekken, D.L.
Tunick, M.H.
Farkye, N.Y.
Tomasula, P.M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 96 (2013) nr. 10 pagina's 14 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland