Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Accelerated ripening of Caciocavallo Pugliese cheese with attenuated adjuncts of selected nonstarter lactobacilli
 
 
Titel: Accelerated ripening of Caciocavallo Pugliese cheese with attenuated adjuncts of selected nonstarter lactobacilli
Auteur: Di Cagno, R.
De Pasquale, I.
De Angelis, M.
Gobbetti, M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 95 (2012) nr. 9 pagina's 4784-4795
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 77 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland