Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the initial stages of a glucose-proline Maillard reaction model system influences dairy product quality during thermal processing
 
 
Titel: Changes in the initial stages of a glucose-proline Maillard reaction model system influences dairy product quality during thermal processing
Auteur: Guan, Y.-G.
Wang, S.-L.
Yu, S.-J.
Yu, S.-M.
Zhao, Z.-G.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 95 (2012) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland