Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 62 gevonden artikelen
 
 
  High-pressure homogenization of raw and pasteurized milk modifies the yield, composition, and texture of queso fresco cheese
 
 
Titel: High-pressure homogenization of raw and pasteurized milk modifies the yield, composition, and texture of queso fresco cheese
Auteur: Escobar, D.
Clark, S.
Ganesan, V.
Repiso, L.
Waller, J.
Harte, F.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 94 (2011) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland