Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Lysozyme/EDTA disodium salt and modified-atmosphere packaging to prolong the shelf life of burrata cheese
 
 
Titel: Lysozyme/EDTA disodium salt and modified-atmosphere packaging to prolong the shelf life of burrata cheese
Auteur: Conte, A.
Brescia, I.
Del Nobile, M.A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 94 (2011) nr. 11 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland