Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Glycosylation and expanded utility of a modified whey protein ingredient via carbohydrate conjugation at low pH
 
 
Titel: Glycosylation and expanded utility of a modified whey protein ingredient via carbohydrate conjugation at low pH
Auteur: Lillard, J.S.
Clare, D.A.
Daubert, C.R.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 92 (2009) nr. 1 pagina's 14 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland