Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Fat in the Ration upon the Percentage Fat Content of the Milk
 
 
Titel: The Effect of Fat in the Ration upon the Percentage Fat Content of the Milk
Auteur: Nevens, W.B.
Alleman, M.B.
Peck, L.T.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 9 (1926) nr. 4 pagina's 39 p.
Jaar: 1926
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland