Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Factors Influencing the Viscosity of Cream and Ice Cream
 
 
Titel: Factors Influencing the Viscosity of Cream and Ice Cream
Auteur: Sherwood, F.F.
Smallfield, H.L.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 9 (1926) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 1926
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland