Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Antibacterial Activities of Peptides from the Water-Soluble Extracts of Italian Cheese Varieties
 
 
Titel: Antibacterial Activities of Peptides from the Water-Soluble Extracts of Italian Cheese Varieties
Auteur: Rizzello, C.G.
Losito, I.
Gobbetti, M.
Carbonara, T.
De Bari, M.D.
Zambonin, P.G.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 88 (2005) nr. 7 pagina's 13 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland