Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Thermal and Structural Behavior of Anhydrous Milk Fat. 3. Influence of Cooling Rate
 
 
Titel: Thermal and Structural Behavior of Anhydrous Milk Fat. 3. Influence of Cooling Rate
Auteur: Lopez, C.
Lesieur, P.
Bourgaux, C.
Ollivon, M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 88 (2005) nr. 2 pagina's 16 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland