Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Composition of Interfacial Layers in Complex Food Emulsions Before and After Aeration: Effect of Egg to Milk Protein Ratio
 
 
Titel: Composition of Interfacial Layers in Complex Food Emulsions Before and After Aeration: Effect of Egg to Milk Protein Ratio
Auteur: Martinet, V.
Valentini, C.
Casalinho, J.
Schorsch, C.
Vaslin, S.
Courthaudon, J.-L.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 88 (2005) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland