Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Application of Fluorescence Spectroscopy and Chemometrics in the Evaluation of Processed Cheese During Storage
 
 
Titel: Application of Fluorescence Spectroscopy and Chemometrics in the Evaluation of Processed Cheese During Storage
Auteur: Christensen, J.
Povlsen, V.T.
Sørensen, J.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 86 (2003) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 51 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland