Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Emulsifiers on the Body and Texture of Low Fat Ice Cream 1
 
 
Titel: Effect of Emulsifiers on the Body and Texture of Low Fat Ice Cream 1
Auteur: Baer, R.J.
Wolkow, M.D.
Kasperson, K.M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 80 (1997) nr. 12 pagina's 10 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland