Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of the Microbiological and Biochemical Characteristics of Afuega’l Pitu Cheese During Ripening
 
 
Titel: Evolution of the Microbiological and Biochemical Characteristics of Afuega’l Pitu Cheese During Ripening
Auteur: Cuesta, Paloma
Fernández-García, Estrella
González de Llano, Dolores
Montilla, Antonia
Rodríguez, Ana
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 79 (1996) nr. 10 pagina's 6 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland