Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Microfluidization of Milk on Cheddar Cheese Composition, Color, Texture, and Yield
 
 
Titel: Influence of Microfluidization of Milk on Cheddar Cheese Composition, Color, Texture, and Yield
Auteur: Lemay, Anne
Paquin, Paul
Lacroix, Christophe
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 77 (1994) nr. 10 pagina's 10 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland