Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Threonine and Glycine Concentrations on Threonine Aldolase Activity of Yogurt Microorganisms During Growth in a Modified Milk Prepared by Ultrafiltration 1
 
 
Titel: Effect of Threonine and Glycine Concentrations on Threonine Aldolase Activity of Yogurt Microorganisms During Growth in a Modified Milk Prepared by Ultrafiltration 1
Auteur: Marranzini, Romina M.
Schmidt, Ronald H.
Shireman, Rachel B.
Marshall, Maurice R.
Cornell, John A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 72 (1989) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland