Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Improvement of Flavor and Keeping Quality of Hand-Separator-Cream-Butter
 
 
Titel: The Improvement of Flavor and Keeping Quality of Hand-Separator-Cream-Butter
Auteur: Mortensen, M.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 7 (1924) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 1924
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland