Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Acceptability of Ice Cream Made with Processed Wheys and Sodium Caseinate 1
 
 
Titel: Acceptability of Ice Cream Made with Processed Wheys and Sodium Caseinate 1
Auteur: Parsons, J.G.
Dybing, S.T.
Coder, D.S.
Spurgeon, K.R.
Seas, S.W.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 68 (1985) nr. 11 pagina's 6 p.
Jaar: 1985
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 41 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland