Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Changes During Ripening of Commercial Gruyère Cheese
 
 
Titel: Changes During Ripening of Commercial Gruyère Cheese
Auteur: Zerfiridis, Gregory K.
Vafopoulou-Mastrogiannaki, Anne
Litopoulou-Tzanetaki, Evanthia
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 67 (1984) nr. 7 pagina's 9 p.
Jaar: 1984
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland