Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Control of Lactose Crystallization in “Dulce de Leche” by Beta-D-Galactosidase Activity from Permeabilized Kluyveromyces lactis Cells
 
 
Titel: Control of Lactose Crystallization in “Dulce de Leche” by Beta-D-Galactosidase Activity from Permeabilized Kluyveromyces lactis Cells
Auteur: Sabioni, José Geraldo
Pinheiro, Adão José Rezende
Silva, Daison Olzany
Chaves, José Benicio Paes
Borges, Arnaldo Chaer
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 67 (1984) nr. 10 pagina's 6 p.
Jaar: 1984
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland