Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative Changes in Sugars, Especially Oligosaccharides, During Fermentation and Storage of Yogurt
 
 
Titel: Quantitative Changes in Sugars, Especially Oligosaccharides, During Fermentation and Storage of Yogurt
Auteur: Toba, Takahiro
Watanabe, Akira
Adachi, Susumu
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 66 (1983) nr. 1 pagina's 4 p.
Jaar: 1983
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland