Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Diffusion of Salt, Fatty Acids, and Esterases in Mozzarella Cheese
 
 
Titel: Diffusion of Salt, Fatty Acids, and Esterases in Mozzarella Cheese
Auteur: Lee, H.J.
Olson, N.F.
Lund, D.B.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 63 (1980) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 1980
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland