Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Percent Egg Yolk during Cooling and Freezing on Survival of Bovine Spermatozoa
 
 
Titel: Influence of Percent Egg Yolk during Cooling and Freezing on Survival of Bovine Spermatozoa
Auteur: Smith, R.L.
Berndtson, W.E.
Unal, M.B.
Pickett, B.W.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 62 (1979) nr. 8 pagina's 7 p.
Jaar: 1979
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland