Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Stability of L-Ascorbic Acid Added to Whole, Chocolate, and Low Fat Milks 1
 
 
Titel: Stability of L-Ascorbic Acid Added to Whole, Chocolate, and Low Fat Milks 1
Auteur: Head, Mary K.
Hansen, Arthur P.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 62 (1979) nr. 2 pagina's 3 p.
Jaar: 1979
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland