Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Carbon Dioxide and Nitrogen on Microbial Populations and Shelf Life of Cottage Cheese and Sour Cream
 
 
Titel: Influence of Carbon Dioxide and Nitrogen on Microbial Populations and Shelf Life of Cottage Cheese and Sour Cream
Auteur: Kosikowski, F.V.
Brown, D.P.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 56 (1973) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1973
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland