Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Cooling Rates of Green Cheddar Cheese under Normal Conditions and under Immersion in Brine 1,2
 
 
Titel: Cooling Rates of Green Cheddar Cheese under Normal Conditions and under Immersion in Brine 1,2
Auteur: Miah, A.H.
Reinbold, G.W.
Vedamuthu, E.R.
Hammond, E.G.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 52 (1969) nr. 7 pagina's 5 p.
Jaar: 1969
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland